31 Jan 2012

Aku Yang Baru Mengenali Dunia Blogger ...

Assalamualaikum W.B.T ....

Wah macam xsangke pulak kini puteri sudah mempunyai blog :) HAHHAAH~ mesti korg gelak kan sbb korg akn ckp yg puteri ni duduk zaman berapa puluhan la kan :) HAHHAH~  Actually,blog nie bukan puteri yang buat, akak puteri 2 la sungguh2 nak buat untuk puteri. sebab dia kata puteri ni selalu jew luahkan perasaan entah haper2 kat dia,dia dah malas nak dgr puteri membebel!! That wny la dia wat blog tok puteri then luahkan kat blog nie jerr!! HAHAHAH~ tapikan,puteri ni malas sgt nak menaip,lau membebel puterila no 1 :P HAHAHA~ Anyway,puteri orang baru nak belajar menggunakan blog ni! s0,korg bagila tunjuk ajo k :P HAHHAHAH~~ xsalahkan kongsi ilmu bersama-sama :) 

2 comments:

~Sweet Honesty~ said...

hamba cik dayang senandung..sedia berkhidmat tuk tuan puteri lindungan kaabah..

Dayangku Cahaya said...

hahhaha :) terima kasih atas lindungan kamu wahai malaikat :) AHAHAHHA